Therapie met wereldwijde ervaringen

zorg

Ieder mens heeft invloed op de omgeving met gedachten, emoties, liefde je houding maar ook zeker je gedrag, angst en haat telt ook mee. De keuze die we maken hangen gedeeltelijk af van onze ervaringen, tussen de omgeving en jezelf is er een wisselwerking. Waar komen jouw gedachten en gevoelens vandaan, of zijn ze ongemerkt opgepikt vanuit een ander? Dit kunnen oordelen of overtuigingen zijn, energie kan ook weglekken door scheuren in het energieveld. Bij energetische therapie maken we ook gebruik van ons 6r zintuig.

Iedere cel heeft een geheugen

Alles wat we meegemaakt hebben in bijvoorbeeld de kinderjaren of onverwerkte ervaringen liggen opgeslagen in onze lichaamscellen, door het herhalen van pijn, angst en onmacht maar vergeten de verbinding met de grootheid aan te gaan. Bij energetische therapie wordt je energieveld schoongemaakt, hierdoor is je energieveld weer helder. De verbinding met de aarde en je bent weer gecentreerd met je energie. Wanneer we ons niet veilig voelen dan reageren we met het energiesysteem en beschermen we onszelf. 

energetische therapie

Stoornis in de energiehuishouding

Door verschillende klachten of stoornissen kan er een stoornis ontstaan in de energiehuishouding, vaak gaat dit gepaard met een tekort aan energie. Dit kan komen door lichamelijke klachten van als klachten van psychische aard, vaak wordt ontdekt dat een energetische beperking wordt geconstateerd. Bij een energetische behandeling wordt deze beperking weggehaald waardoor je meer energie hebt, en de stoornis in de energiehuishouding verholpen kan worden. Heb je ook vermoeidheidsklachten of nog erger last van een burnout denk dan eens na over een behandeling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *