Je gezicht weer jonger laten ogen? Het kan met een facelift!

facelift

De laatste jaren is de zogeheten facelift langzaam maar zeker populairder geworden onder Nederlanders. Weliswaar worden we met z’n allen gemiddeld genomen steeds ouder, dat wil helaas nog niet zeggen dat dit ouder worden altijd naar tevredenheid gebeurt. Soms vertoont bijvoorbeeld je gezicht nu eenmaal sporen van veroudering die je zelf als lelijk kunt bestempelen. Als dit het geval is, dan is het laten uitvoeren van een facelift een heel reële optie. Het goede van een facelift is dat niet alleen rimpels en plooien worden gemaskeerd, maar dat er ook correcties worden uitgevoerd met betrekking tot bindweefsel en spieren. Op deze manier wordt er dus een resultaat geboekt dat zo lang mogelijk blijvend zal zijn.

facelift

Welke aanvullende behandelingen kun je erbij nemen?

Bij een klassieke facelift kun je erop rekenen dat nagenoeg je hele gezicht aan een make over zal onderworpen worden. Echter is het zelfs dan nog mogelijk om aanvullende behandelingen te laten uitvoeren, te weten:

  • Mochten er bij jou onverhoopt op een gegeven moment ‘halsbanden’ zichtbaar zijn, dan kun je de onderliggende spieren met platysmaplastiek of een iets eenvoudigere halslift laten corrigeren.
  • Ben je niet tevreden over het feit dat je wenkbrauwen of de huid aan je voorhoofd verslapt zijn? Dan kun je ervoor kiezen een speciale voorhoofdslift te laten uitvoeren.
  • Als je in de aanloop naar een behandeling samen met een deskundige hebt geconcludeerd dat de huidconditie niet optimaal is en er te veel pigmentatie is, dan zou je met chemische peeling ervoor kunnen laten zorgen dat je huid in de toekomst weer frisser oogt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *