Het gemak van een inklapbare massagetafel

inklapbare massagetafel

Als masseur is het natuurlijk handig dat je een inklapbare massage tafel hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je de tafel overal mee naartoe kan nemen. Dit is vooral voordelig wanneer je veel langs huizen gaat om mensen thuis te masseren. Ook wanneer je een massagesalon hebt is het makkelijk dat je de tafel kunt inklappen. Als je bijvoorbeeld de ruimte ergens anders voor nodig hebt kun je hem moeiteloos aan de kant zetten. Er zit natuurlijk wel veel verschil in tafels. Zo heb je tafels met een super dik matras wat extra comfort biedt aan de klanten. 

Stevigheid en gewicht

Wanneer je gaat kijken naar inklapbare massagetafels dan zie je ook dat er verschil zit in gewicht. Vaak is het zo dat hoe lichter de tafel is dat hij ook minder stabiel is. Minder stabiel betekent natuurlijk niet dat hij wankel is, het is dan alsnog een zeer goede tafel, maar mensen kunnen het fijn vinden dat de tafel helemaal niet kan bewegen. Als je dan op zoek gaat naar een stevige tafel dan zul je ook zien dat de tafel iets zwaarder wordt. Ook het materiaal maakt natuurlijk uit. Zo zal een frame gemaakt van aluminium een stuk lichter zijn dan een frame dat is gemaakt van hout. De tafel moet natuurlijk ook goed te tillen zijn. Je moet hem namelijk ook in en uit de auto kunnen tillen.

inklapbare massagetafel

Tafel met meerdere zones

Wanneer je gaat kijken naar een inklapbare massagetafel dan zie je ook dat er een optie is voor een tafel die bestaat uit meerdere zones. Het voordeel hiervan is ook dat je deze in 2 delen kan tillen. Zo hoef je niet in een keer alles te dragen en kun je het gewicht dus verdelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.