Heb ik iets onder de leden?

ziek griep

Voel je je al langere tijd niet fit? Maar kun je niet achterhalen wat de precieze oorzaak is? Allereerst is het goed om uit te sluiten dat je niet besmet bent met het coronavirus. We raden je aan een coronatest te doen om hier zeker van te zijn. Na een pcr test met certificaat ben je vrij om te reizen naar het buitenland.

Door het coronavirus is het vrij normaal geworden om jezelf te testen. Denk je dat je iets onder de leden hebt? Maar wil je niet naar de huisarts? Er zijn verschillende redenen waarom men niet naar de huisarts gaat. Lang niet iedereen voelt zich gehoord bij de huisarts. Helemaal wanneer je last hebt van ‘vage’ klachten, is het moeilijk achterhalen wat er precies aan de hand is.

Gelukkig zijn er tegenwoordig voldoende mogelijkheden om zelf een test uit te voeren. Dit noemen we zelfafnametesten. Deze zelfafnametest bestel je via het internet. Bij How Are You Diagnostics zijn er meerdere zelfafnametesten beschikbaar. Eenmaal ontvangen, voer je de test uit. De test stuur je vervolgens op naar een onafhankelijk lab. Na korte tijd krijg je de uitslag.

Welke zelfafnamemtesten zijn er beschikbaar?
Benieuwd welke zelfafnametesten je kunt doen? Bij het bedrijf ‘How Are You Diagnostics‘ kun je onder andere de volgende zelfafnametesten bestellen.

SOA: Denk je dat je een SOA opgelopen hebt? Het is goed om dit zo snel mogelijk te testen. Test bijvoorbeeld op Chlamydia en Gonorroe.

Diabetes: Denk je dat je diabetes hebt? Test het met een zelfafnametest!

Lever & nier: Lever of nierschade? Ook dit is te testen via een zelfafnametest.

Het doen van een zelfafnametest is eenvoudig en doe je in het comfort van je eigen woning, zonder tussenkomst van een dokter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *